logo
Keep in touch with meI'm using Intch to connect with new people. Use this link to open chat with me via Intch app
Work Background
Full-stack webdeveloper, handen-uit-de-mouwen mentaliteit
Stenvers onlineFull-stack webdeveloper, handen-uit-de-mouwen mentaliteit
May. 2011Leiden, Zuid-Holland, NederlandBouw van online applicaties met nadruk op eenvoudige interactie en ondersteuning van werkprocessen (intern) en customer journeys (extern). Naast het feitelijke bouwen ook het hele voortraject van analyse en projectdefinitie. Zeer bedreven in het optimaliseren van performance van o.a. Wordpress websites. Veel ervaring met Moodle, de defacto standaard open source e-learning omgeving. Zowel het visuele aspect als het maken van koppelingen en plugins tbv het leerproces. Bouw microservices op Azure met behulp van NodeJS en Express. Testing via Cypress.io
Webmaster
NVVR ""de Wervelkolom"Webmaster
Jan. 1996Van de eerste statische versie tot de huidige, één van de grootste binnen de categorie gezondheid.
Voorzitter
GMR SoporaVoorzitter
Aug. 2011 - Jun. 2017Alphen aan den RijnSopora is een organisatie voor openbaar basisonderwijs in zes gemeenten van het Groene Hart. (Alphen aan den Rijn, Boskoop, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Rijnwoude en Zoeterwoude) De GMR is de medezeggenschapsraad voor deze stichting. Binnen deze GRM werkzaam geweest als voorzitter. Actief betrokken geweest bij het bewerkstelligen van een fusie met andere stichtingen binnen het basisonderwijs in de regio.
Mede-eigenaar
MyFarewell BVMede-eigenaar
Jan. 2015 - Nov. 2016NetherlandsEen initiatief om zaken rondom overlijden gratis en makkelijk zelf te regelen. Onze eerste stap is het regelen van een digitale erfenis die tegenwoordig iedereen achterlaat dmv een app: Account-Closer (IOS/Android). Mijn taak hierin was concept en technische realisatie van de back-end.
Lid MT - Web project manager
Tools CommunicatieLid MT - Web project manager
May. 2001 - Jun. 2011Den HaagCoördinatie, concept en realisatie van de online activiteiten van dit full-service communicatiebureau. Zowel campagnematig als product- en corporate websites / games. Tevens MT-lid.
Senior Project Manager / Consultant
BMC ConsultancySenior Project Manager / Consultant
Jan. 1999 - Jan. 2001Den HaagProject manager voor (website) ontwikkeling en consultant voor versiecontrole systemen bij software ontwikkeling.
Vluchtelingbegeleider
ParticipeVluchtelingbegeleider
Jun. 2015 - Sep. 2020Begeleiding van statushouders die net hun huis hebben gekregen, van een leeg huis met een sleutel tot 1 jaar daarna.
Project Manager & lid Expertisegroep Applicatieontwikkeling
BrunelProject Manager & lid Expertisegroep Applicatieontwikkeling
Jan. 1995 - Jan. 1999NieuwegeinProjectmanager software ontwikkelprojecten, tevens betrokken bij de Software Development Expertise groep interne kwaliteit naar een hoger niveau brengen door: - coaching van applicatieontwikkelaars - troubleshooting projecten - ondersteuning van regiokantoren tijdens consultancy bijeenkomsten - ondersteuning van regiokantoren tijdens sollicitatiegesprekken - opstellen van projectplannen voor applicatieontwikkeling - opstellen van kwaliteitsnormen voor applicatieontwikkeling - projectbegeleiding - pilot- en selectieprojecten met nieuwe ontwikkeltiols
Developer
Decos Information SolutionsDeveloper
Jan. 1991 - Jan. 1995Bouw van diverse applicaties in Clipper en C, inclusief projectcoordinatie. Daarnaast betrokken geweest bij het opzetten van de productenlijn op het gebied van document-management, zowel technisch als commercieel dat nu is uitgegroeid tot JOIN.
Intch is a Professional Networking App for the Future of Work
100k+ people
130+ countries
AI matching
See more people like Diederik on Intch
IT
61866 people
15
CEO @ Lexville
19
Full Stack Developer Trainee @ Integrify
16
Javascript Engineer
ITWeb Developer
13958 people
19
Full Stack Developer Trainee @ Integrify
17
Business consultant @ ELEUM consultancy
23
Brand & Content Marketing Strategist | Growth Storyteller @ Neo Alpha