logo
Keep in touch with meI'm using Intch to connect with new people. Use this link to open chat with me via Intch app
Work Background
Vormgever communicatie
PhotosjobVormgever communicatie
Mar. 2022Enschede en omgevingVideo-bewerking, grafisch design en fotografie. Mijn verdere kwaliteiten zijn het afnemen van interviews en schrijven van artikelen. Hierbij ben ik ook bereid om te helpen met het opzetten van een bedrijf; ik kan meedenken welke stappen (o.a. PR en platform optimalisatie) er moeten worden ondernomen om een naam op de juiste manier te presenteren aan de buitenwereld.
Video-Editor and Social Media Manager
The Calum Johnson ShowVideo-Editor and Social Media Manager
Mar. 2023New York en omgevingAs the video editor of The Calum Johnson Show, I am responsible for editing raw footage and audio files into full YouTube and Spotify podcast episodes, as well as uploading short form social media clips. Additionally I help Calum positioning his brand and managing his content.
Content Creator
VoetbalzoneContent Creator
Mar. 2022Utrecht, NederlandAls freelancer help ik het videoteam van Voetbalzone met het creëren, bedenken, schrijven en uploaden van content voor de social media kanalen. Ik hou me voornamelijk bezig met videobewerking.
Servicemedewerker
ShellServicemedewerker
Aug. 2020 - Mar. 2022Enschede, Overijssel, NederlandAls gastheer bij de Shell was ik verantwoordelijk voor de optimale beleving van onze gasten op het station.
Stagiair communicatie
FC TwenteStagiair communicatie
Sep. 2021 - Feb. 2022Enschede, Overijssel, NederlandIk ben tijdens mijn stageperiode bij FC Twente betrokken geweest bij de redactie, social media en optimalisatie van website- en app. Denk aan het schrijven van website artikelen en voorbeschouwingen, het afnemen van vele interviews, videobewerking en het publiceren van nieuws en foto's via social media. Tijdens mijn stageonderzoek heb ik d.m.v. gebruikerstesten het webdesignteam van FC Twente verbeterpunten voorgesteld op het gebied van functionaliteit en visuele aantrekking.
Intch is a Professional Networking App for the Future of Work
100k+ people
130+ countries
AI matching
See more people like Job on Intch
Startup Founder
29043 people
18
CEO @ ApyHub
24
COO @ Apyhub
25
Chief Product Owner @ Intropia
Startup FounderProduct Consultant
3934 people
16
Program Manager @ ScaleUpNation
27
Senior Product Analyst @ AND Digital
19
Data Protection and Data manager @ All Things Data and Privacy